Lollapalooza 2021 Live Stream Hits Hulu: Ето графика за най-доброто от фестивала

Lollapalooza 2021 Live Stream Hits Hulu

Още от 2005 г., когато се утвърди в настоящия си формат като четиридневна музикална инсталация на живо по брега на езерото в Чикаго, Lollapalooza се превърна в събитие за дестинация, предназначено да расте и да се променя с променящите се вкусове и очаквания на стотиците си хиляди годишни посетители. Той се основава на оборудването на съвременен музикален фестивал – DJ палатка с самостоятелни рейвове, кръстени на основателя и духовния благодетел Пери Фарел, сцена на Kidzapalooza за слушалките издънки на застаряващите фенове на инди рока – и миналата година се обърна към цифров формат като блокирането бушува. Lolla 2021 се формулира бързо в разгара на Великото повторно отваряне, но се натъкна на грозни критики за своите проблемни COVID протоколи, които основно поверяват полицейското управление на правилното маскиране и доказателство за ваксинация на куп млади хора, които вероятно са по-заинтересовани да купонясват със своите приятели в близост.



За съжаление The Delta Variant не е някаква нововъзникваща емо група, която свири на странична сцена. Но докато Lollapalooza 2021 е настроен да изскочи въпреки голяма част от статиката на COVID-19, благодарение на нейната стрийминг партньор Hulu , не е нужно да се тревожите за вируса или дори за опашки за бира и бани. Така че си налейте любимата си студена напитка и запалете компютърната машина, защото RFCB разполага с вашите Lolla-At-Home, за да щракнете.



ЧЕТВЪРТЪК 29 ЮЛИ 2021г

Орвил Пек и Йола на концерт - Морисън, Колорадо

Орвил ПекСнимка: Getty Images



гледайте ufc поток на живо

Орвил Пек, 15:45 ET, 14:45 CT, 12:45 PT


Обвит в ръбове и притежаващ бароков, завладяващ поглед върху кънтри и уестърн, който става по-интересен с участието му в Lady Gaga’s Роден по този начин Десетата годишнина — Born This Way (The Country Road Version) със сигурност ще намери своя път в неговия сет Lolla — Orville Peck определено е шоу пони в движение. И сътрудниците не спират с Гага: Пек взе своя Johnny Cash за корицата на Jackson, която се появява на Drag Race на RuPal Последните кавъри на победителката Trixie Mattel Пълно покритие, том. 1 .

Черни пуми, 18:10 ET, 17:10 CT, 15:10 PT


Номинираните за най-добър нов изпълнител на Грами 2020, Black Pumas на Austin се разпространиха със слънчевия, фънк и госпъл сингъл Colors от едноименния им дебют през 2019 г. и никога не са поглеждали назад. Вокалистът/китаристът Ерик Бъртън и китаристът/лидерът на групата Ейдриън Кесада разработиха страхотна игра за двама, като вокалите на Бъртън отпред припомнят Отис Рединг и се извисяват над инструментите, които покриват психеделията в праха на Тексас. Но Black Pumas също са стегнато, изпитано на пътя комбо на живо, след като са усъвършенствали звука си на сцени в цялата страна, а техният комплект Lolla трябва да бъде сигурен начин за започване на уикенда.

ПЕТЪК 30 ЮЛИ 2021г

ЛОЛАПАЛОЗА ДЖАК ХАРЛОУ

Джак ХарлоуСнимка: Getty Images



White Reaper, 19:15 ET, 18:15 CT, 16:15 PT


В своята все още млада кариера, White Reaper са обичали да си блъскат носа при всякакви призиви да останат скромни. От техния дебют, усилията Polyvinyl от 2015 г White Reaper го прави отново , към неговото проследяване Най-добрата американска група в света , и нататък към водите на големите лейбъли, тези момчета са най-щастливи да издуват гърдите си и да блъскат рокери, наситени с пънк поп, с гордо сополиви припеви. В звука на White Reaper има ехо от интелигентни и (умни) рокери от Чикаго Twin Peaks, но те често изглеждат толкова развълнувани да стигнат до закачливия припев, че финесът е отрязан, което звучи като нещо добро за гореща лятна нощ.

roku частни порно канали

Джак Харлоу, 21:00 ET, 20:00 CT, 18:00 CT


Джак Харлоу пие вода и носи защита. Той има кариера и е много инвестиран. Всъщност той обича да го нарича страст и следователно не може да седи, релаксиращо. Но вие обаче можете да се отпуснете колкото искате, докато гледате този младежки рапър с кичури коси от славата на What's Poppin' и оживената телеметрия на Tik Tok се качват на сцената Lake Shore в южния край на Грант Парк, където той е на палубата позиция за Тайлър, заглавието на Създателя, поставено в 8:45, точно през полето на сцената на T-Mobile.

СЪБОТА 31 ЮЛИ 2021г

ПЪТУВАНЕ НА ЛОЛАПАЛОЗА

Стив Смит, Нийл Шон и Арнел Пинеда от Journey.Снимка: Кевин Кейн

Hinds, 14:50 ET, 13:50 CT, 11:50 AM PT

Квартетът Hinds в Мадрид, Испания прави елегантен, закачлив гаражен поп с гордо lo-fi естетика и изобилие от връщане към бъркотливите, мелодични C86 групи от миналото. Викащи, често пеени в група вокали се смесват свободно между английски и испански и е лесно да се хванете да викате, преди да забележите колко добре изградени са техните икономически песни. С два пълнометражни филма под колана и трети, добре приет от 2020 г. Най-красивото проклятие , след като им предостави още по-голяма международна платформа, да не говорим за кавъра им на The Clash’s Spanish Bombs, Hinds вероятно заслужават място в Lolla малко по-високо през деня.

Пътуване, 21:30 ET, 20:30 CT, 18:30 PT

Journey беше резервация, която се превърна в главоболие за много наблюдатели на Lolla, но въпреки това дългогодишната, често мутираща рок група на Нийл Шон е хедлайнер на сцената на Bud Light Seltzer, сега включва (отново) Ранди Джаксън на баса и все още включва невъзможното Стив Пери, звучащ Арнел Пинеда на вокали, когото Шон открива в YouTube (вижте повече в документалния филм Не спирайте да вярвате: Пътуването на всеки човек ). Don’t Stop Believin’ навлезе в американското знание от 2007 г Семейство Сопрано Финал на поредицата и приемане от различни спортни отбори, така че вероятно си струва да се настроите в този поток поне, за да разберете къде в комплекта Journey поставя номера на тяхната запазена марка.

НЕДЕЛЯ 1 АВГУСТ 2021г

LOLLAPALOOZA FOO FIGHTERS

Дейв Грол от Foo Fighters.Снимка: Getty Images за FF

Young Thug, 17:05 ET, 16:05 CT, 14:05 PT

Роденият в Атланта Джефри Ламар Уилямс, известен още като Young Thug, се наслаждава на пътуването. Рапърът, музикантът и текстописецът за първи път участва в стихове и на микс касети, преди да скочи в Хавана с Камила Кабело и да гледа как се издига на върха на Billboard Hot 100, място, което той отново намери с дебютния си пълнометражен, So Much Fun от 2019 г. . Яростно изобретателен рап стилист, лесно е да си представите всеки комплект на Young Thug с толкова хиперактивност и блясък, колкото и ексцентричен стил и откровени рап удари. Докато светът очаква Пънк, второто му студийно усилие, можете да се развълнувате от главния сингъл, Tick Tock.

Foo Fighters, 21:20 ET, 20:20 CT, 18:20 PT

Изключително способен да съжителства като лидер на най-уникалната съвременна рок група в Америка и приятелски настроен дългокосия съсед на страната, който се радва да помогне за преместването на дивана, Дейв Грол всъщност се издигна до кралските особи в света на музиката. По пътя имаше множество номинации за Грами и те вече са в Залата на славата на рокендрола. Но за феновете, наборът на Foos е само за хитовете, от които има много, и вероятно някои, за които никога не сте осъзнавали, че знаете всички думи. Цял мой живот, най-доброто от теб завинаги, My Hero, Learn to Fly, Monkey Wrench, Times Like These, дори Big Me — ако има американска група, работеща днес, която е създадена, за да закрие голям рок фестивал, Grohl и Foo Fighters са определено е така.

колко часа в четвъртък вечер идва футболът

Джони Лофтъс е независим писател и редактор, живеещ на свобода в Чикаголенд. Работата му се появява в The Village Voice, All Music Guide, Pitchfork Media и Nicki Swift. Следвайте го в Twitter: @glennganges

Гледам Lollapalooza 2021 на Hulu